Digge oppskrifter til påsken | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Digge oppskrifter til påsken

Digge oppskrifter til påsken

Her finner du inspirasjon til fristende påskekos, som garantert faller i smak hos både store og små. Hva med å samle familie og venner rundt bålet med pølser og pinnebrød? Eller servere en skikkelig påskekake?

Påsken er perfekt for å nyte maten ute i vårsolen. Hva med å ta vaffeljernet med ut, og imponere med ekstra sprø vafler med «hemmelig ingrediens? Eller en deilig Kvikk Lunsj-kake med godteritopping til påskekrimmen? Her er fire oppskrifter på påskefristelser, som både små og store vil elske!

Kakao med appelsin

En varm kopp kakao er definisjonen på påskestemning for mange barn og voksne. Denne nydelige varianten gir litt ekstra påskefølelse – med appelsin, kanel og små marshmallows. Nyt foran peisen, i solveggen eller på tur!

Påskevafler med solo

Imponere og overraske med vafler? Her er en ny vri! Dette er verdens beste vaffelrøre – men med en «hemmelig ingrediens». Med Solo får nemlig vaflene et hint av deilig appelsin, og kullsyren gjør dem ekstra sprø og gode. Denne oppskriften må du bare prøve!

Pølse i pinnebrød

Den perfekte turmaten i påsken! Pølse i pinnebrød er en sikker og enkel vinner på tur. Og visste du at pinnebrød også gir flere muligheter for rimelig og barnevennlig bålkos? Her er noen forslag:

  • Pinnebrød-deigen: Lag den selv eller enda enklere: Plukk med deg en ferdig pizzadeig fra R.
  • Pølsepinnebrød: Tre pølsa på grillpinnen og surr pinnebrødet rundt.
  • Pizzapinnebrød: Strø ost, krydder og pepperoni – eller annet favorittfyll – på deigen, før du ruller den sammen og snurrer deigen rundt pinnen.
  • Kanelsnurrpinnebrød: Strø sukker og kanel på pinnebrødet, før du snurrer deigen rundt pinnen.
  • Sjokoladepinnebrød: Fyll pinnebrødet med hakket sjokolade før du surrer deigen rundt pinnen.

Se flere tips til pinnebrød her. 

Kvikk Lunsj-kake med godteri-topping

At Kvikk Lunsj hører påsken til, er det liten tvil om! Hva med å gjøre en vri på påskeegget – eller rett og slett bare imponere på kakebordet? Denne Kvikk Lunsj-kaka vil garantert vekke både beundring og begeistring.

Les også: Alt du trenger til påsken