Kaker til påske: De beste oppskriftene | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Kaker til påske: De beste oppskriftene

Kaker til påske: De beste oppskriftene

Påsken er en tid for å samle familie og venner, og det er ingenting bedre enn å dele en deilig kake sammen. Her er noen av de beste kakene til påske som vil glede hele familien.

Kvikklunsjkake

Kvikklunsjkake er en enkel og populær dessert blant nordmenn, og den passer perfekt til påske. Den består av kjeks, krem og sjokolade, og det tar ikke lang tid å lage den. For å lage kvikklunsjkaken trenger du følgende ingredienser:

Det tar ca. 30 minutter å lage denne kaken.

Klassisk Pavlova

Denne skjøre, sprø marengskaken er alltid en favoritt og en flott dessert til påske. Det kan virke skummelt å lage marengs, men følg denne oppskriften trinn for trinn, så vil du få en perfekt Pavlova hver gang. Det tar ca. 30 minutter å lage denne kaken.

bilde av rund pavolvakake ovenfra med friske jordbær, bringebær og blåbær

Gulrotkake

En klassisk påskedessert er gulrotkake. Denne saftige kaken med kremostglasur er enkel å lage og kan gjøres på forhånd, slik at du kan slappe av og nyte tiden med dine kjære.

bilde av et saftig stykke gulrotkake på blå tallerken

Oreokake

Hvis du er ute etter en enkel, men utrolig deilig påskedessert, er oreokake svaret. Med sin rike sjokoladesmak og knasende tekstur, er denne kaken sikker på å være en hit.

bilde av et stykke oreokake