Kaker til påske: De beste oppskriftene | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Kaker til påske: De beste oppskriftene

Kaker til påske: De beste oppskriftene

Påsken er en tid for å samle familie og venner, og det er ingenting bedre enn å dele en deilig dessert sammen. Her er noen av de beste kakene til påske som vil glede hele familien.

Kvikklunsjkake

Kvikklunsjkake er en enkel og populær dessert blant nordmenn, og den passer perfekt til påske. Den består av kjeks, krem og sjokolade, og det tar ikke lang tid å lage den. For å lage kvikklunsjkaken trenger du følgende ingredienser:

Det tar ca. 30 minutter å lage denne kaken.

bilde av rund pavolvakake ovenfra med friske jordbær, bringebær og blåbær

Klassisk Pavlova

Denne skjøre, sprø marengskaken er alltid en favoritt og en flott dessert til påske. Det kan virke skummelt å lage marengs, men følg denne oppskriften trinn for trinn, så vil du få en perfekt Pavlova hver gang. Det tar ca. 30 minutter å lage denne kaken.

bilde av et saftig stykke gulrotkake på blå tallerken

Gulrotkake

En klassisk påskedessert er gulrotkake. Denne saftige kaken med kremostglasur er enkel å lage og kan gjøres på forhånd, slik at du kan slappe av og nyte tiden med dine kjære.

bilde av et stykke oreokake

Oreokake

Hvis du er ute etter en enkel, men utrolig deilig påskedessert, er oreokake svaret. Med sin rike sjokoladesmak og knasende tekstur, er denne kaken sikker på å være en hit.

Tips til når du skal velge dessert til påskelam

Påskelam er en klassisk påskefavoritt, og det finnes mange forskjellige måter å tilberede det på. Når det kommer til dessert, er det viktig å finne en som komplimenterer smakene i lammet. En enkel og deilig dessert som passer perfekt til påskelam er en bær- og kremostkake. Eksempelvis gulrotkake. Kaken er enkel å lage og smaker fantastisk. Den søte, kremete smaken av kremen og det syrlige preget av bærene vil være en god balanse til den rike smaken av påskelammet.

Du kan bruke ferske eller frosne bær, og kaken kan også pyntes med noen friske bær på toppen for en ekstra dekorativ touch.