Spaghetti med reker og chili
Frutti di mare – pasta med sjømat er fantastisk godt! Og med litt chili får du herlige, hete reker i denne spennende spaghetti-retten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Rens og finhakk chili og hvitløk og skjær paprikaen i strimler. Fres det i olivenolje i et par minutter. Pass på at du ikke brenner hvitløken.
-
Trinn 2
Hell av laken og tilsett rekene. Vend dem inn og ta pannen vekk fra varmen. Vask sitron godt og riv det gule skallet fint. Vask rucculaen.
-
Trinn 3
Når spaghettien er ferdig, rør pastavannet (ca. 2 dl per boks med reker) inn i reke- og chiliblandingen. Tilsett sitronskallet. Bland reke- og chilisausen med spaghettien. Server med ruccula og sitron.