Pasta med biff og brokkoli

4.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
1773 planlagt
Pasta med biff og brokkoli
Legg oppskrift
i handlelapp
Tagliatelle med biffstrimler og brokkoli er en enkel pastarett som er perfekt å servere på hektiske hverdager. Middagen har du klar på kun 15 minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Strimlet oksekjøtt
0.5 stk
Brokkoli
2 dl
Parmesan
8 stk
Cherrytomater
400 g
Tagliatelle
1 neve
Basilikum eller bladpersille
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.

Trinn 2

Kutt tomater i to og brokkolien i biter. Kok brokkolitoppene i saltet vann i 2 minutter. Sil av vannet.

Trinn 3

Gjennomstek kjøtt i en panne med olivenolje. Krydre med salt og pepper. Tilsett brokkoli og tomater, sammen med 5 ss av pastavannet. Vend inn pastaen i panne. Dryss parmesan og urter over, og server.

Denne oppskriften er laget av

Helle Valebrokk