Syrlig sopp | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Syrlig sopp

Ingen vurderinger
Syrlig sopp

Litt sitronsaft tilfører soppen syre og friskhet. Nydelig tilbehør til kjøtt og vilt.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

500 gr
Champignon, østerssopp eller annen sopp
100 gr
Sjalottløk
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Estragonblader
2 ss
Sitronsaft
1 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del soppen i biter på ca. 3 cm. Kutt sjalottløk i smale båter og hvitløk i tynne skiver. Ha alt i en kjele og tilsett olivenolje, estragonblader og sitronsaft.

  2. Trinn 2

    Kok opp og la småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Soppen holdes varm til servering.