Hopp til innhold

Chili sin carne med meatish

2.3 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
639 planlagt
Chili sin carne med meatish
Vegetarversjonen av texmex-klassikeren. Kjøttet erstattes med Meatish og masse herlige grønnsaker. Like god men mer næringsrik!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Gul løk, finhakket
3 stk
Stilker vårløk
1 fedd
Fedd hvitløk, finhakket

1 stk
Rød paprika, finhakket

1 ts
Chilipulver
2 boks
Hermetiserte tomater

1 boks
Chilibønner

2 ss
Tomatpure
1 pk
Meatish deig
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk, hvitløk og paprika.

Trinn 2

Stek løk i litt solsikkeolje i en kjele til løken er gylden og blank. Tilsett hvitløk og paprika og stek litt til.

Trinn 3

Tilsett meatish og stek i noen minutter før du tilsetter chilibønner, hermetiserte tomater, tomatpure og chilipulver. Småkok i ca 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Server med finsnittet vårløk.