Torsk i blomkålpuré
I oktober er det fremdeles blomkålsesong, og i denne gylne torskeretten serveres den på lekreste vis, som puré – enkelt å lage og resultatet både smaker og ser ut som på en god restaurant.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin fisken. Kok risen etter anvisning på pakken. Del blomkål i buketter, kutt løk i skiver, skrell hvitløksfeddene og kok alt mørt i buljong under lokk.
-
Trinn 2
Bruk en stavmikser eller blender og kjør alt til glatt konsistens. Smak til med sitron, salt og pepper.
-
Trinn 3
Del torsken i biter og stek den gyllen i en panne med smør.
-
Trinn 4
Grovhakk tomatene. Rør sammen soyasaus, olivenolje og pepper og bland det med tomatene. Server blomkålpureen med stekt fisk og tomatsalsa på toppen. Server risen ved siden av.
Hvitløksbaguetter smaker godt til!