Hopp til innhold

Ovnsbakt torsk med med tomat

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
1 411 planlagt
Ovnsbakt torsk med med tomat

Torsk i toppform! Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 boks
1 pk
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 pose
Erter REMA 1000
1 stk
Løk
500 gr
Poteter
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje REMA 1000
0.5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter. Kutt løken i strimler og hvitløksfedd i skiver.

Trinn 2

Fres sammen med olivenoljen og ha i hakkede tomater og 2 dl vann per boks med tomater. Kok opp og smak til med sukker, salt og pepper.

Trinn 3

Vend inn erter og aspargesbønner i tomatsausen og fordel dette over fisken (den må være tint) som legges i en smurt ildfast form.

Trinn 4

Bak i forvarmet ovn ved 180°C i ca 10-15 min. Server med kokte poteter.