Fårikål | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Fårikål

3.6 i snitt
Fårikål
Fårikål anses av mange som Norges nasjonalrett og kan serveres både til hverdag og fest. Inviter venner og familie på høstfest med hjemmelaget fårikål!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1.3 kg
Hodekål
600 gr
Poteter
1 potte
Persille
6 stk
Laurbærblad
1.5 kg
Fårikålkjøtt
0.5 dl
Hvetemel
1 pose
Hel sort pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær kålen i biter. Legg kjøtt og kål lagvis i en stor kasserolle og strø litt salt, hele pepperkorn og hvetemel mellom hvert lag. Tilsett laurbærblad og hell på med vann slik at det så vidt dekker. Kok til kjøttet er mørt og løsner fra beina (ca. 2 timer).

  2. Trinn 2

    Kok potetene, hell av vannet og dryss over hakket frisk persille. Server fårikål rykende varm med kokte poteter.