Honning-og pepperglasert andebryst
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Snitt ruter på skinnsiden av andebrystene og krydre med sort pepper og salt. Stek med skinnsiden ned i tørr stekepanne til saften pipler ut på den andre siden. Snu andebrystet og stek videre i ca. 2 minutter på middels temperatur. La kjøttet hvile før andebrystet glaseres med honning. Skjær i skiver.
-
Trinn 2
Vask og kutt vårgrønnsakene. Legg vårløken til side. Forvell aspargesbønner, sukkererter og gulrot: Kok opp i forskjellige gryter med lettsaltet vann og avslutt med en rask avkjøling. Like før servering: Varm opp grønnsakene raskt i en gryte sammen med vårløk, smør, gressløk, salt og pepper.
-
Trinn 3
Vask og skjær poteter i tynne skiver. Tørk skivene godt og stek dem i stekepanne til de er sprø. Bland finhakket sjalottløk i potetene like før servering. Smak til med salt og pepper.