Andelår confit med løk og rødkål
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Gni andelårene inn med grovt salt og la det ligge kjølig i 12 timer.
-
Trinn 2
Sett ovnen på 150C. Skyll andelårene i kaldt vann, tørk og legg dem i en ildfast form. Ha på grovkvernet pepper, knuste hvitløksfedd, rosmarin og solsikkeolje. Bak i ovn i ca. 2 timer.
-
Trinn 3
Legg potet og løk med skall i formen etter en time. Vipp løken ut av skallet når den er ferdig stekt.
-
Trinn 4
Strimle rødkålen fint, skrell og skjær eplene små biter. Ha alt i en stor kjele med vann så det dekker, sukker, eddik og rødvin. La det koke under lokk i ca. 1 time. Ha i mer vann hvis det koker tørt. Smak til med salt og nykvernet sort pepper. Server andeconfit med poteter, helstekt løk og rødkål.