Ifølge Forbruksforskningsinstituttet SIFO bruker et barn i snitt om lag 6.000 bleier fra fødsel og fram til treårsalderen. Det er dermed mange tusenlapper å spare på rabatterte bleier hvert år og gjennom hele bleieperioden.

– Vi ønsker å gjøre hverdagen med små barn litt enklere, og ikke minst billigere. REMA 1000 jobber alltid for å kutte prisene, og med Norges råeste bleiekutt i Æ blir det mye penger spart for en barnefamilie, sier Line Aarnes, direktør for Kategori & Innkjøp i REMA 1000.

Prisen på bleier viktig for butikkvalg

REMA 1000 sin egen kundeinnsikt viser at særlig mødre har pekt på sammenheng mellom bleiepriser og butikkvalg.

– Konkurransedyktig pris på bleier er en viktig driver for butikkvalg blant småbarnsmødre. Vi skal selge dagligvarer billigst i Norge og ønsker å være den foretrukne lavpriskjeden for barnefamiliene. Derfor er det ekstra hyggelig at vi skal videreføre 50 prosent priskutt på bleier også fremover, sier Aarnes.

Æ brukere som har aktivert bleiekuttet i appen får priskuttet på hver eneste bleiepakke som blir kjøpt, rett i kassen, uansett om du skal ha én eller fem. Så lenge du har registrert betalingsmåte i Æ trenger du ikke å ha med deg noe mer i butikken for å automatisk få priskuttet ditt. Har du ikke registrert betalingskort kan appen scannes i kassen.

Priskuttet gjelder alle bleiemerker og du kan lese mer om bleiekuttet her.

Flere personlige priskutt

Med Æ er det enkelt å få personlige priskutt og spare penger på hver eneste kassalapp hos REMA 1000. Æ kutter prisen rett i kassa og du trenger ikke samle opp bonuspoeng som det er lett å miste oversikt over.

I tillegg til 50 prosent priskutt på alle bleier, får du alltid 10 prosent på fersk frukt, bær og grønnsaker med Æ. REMA 1000 har nå også 50 prosent på alle bind, tamponger og truseinnlegg. Les mer om Æ her. 

Våre prisbevisste kunder kan også spare enda mere med Personlige Priskutt i Æ. Disse priskuttene er vanligvis fra 10 til 30 prosent og er skreddersydd basert på varene du handler hver uke.

Les mer om hvordan du aktiverer Personlig Priskutt i Æ her.