– Vi skal bidra til å skape idrettsglede for barn og unge i bakken og får på arrangement som dette tid til å snakke med både de unge og foreldrene om sammenhengen mellom sunn mat og idrett. I tillegg får vi presentert mange av REMA 1000 sine gode produkter som treffer nettopp dette behovet, forteller klinisk ernæringsfysiolog i REMA 1000, Ingvill Måkestad Bovim.

Kosthold er en avgjørende faktor for god helse, sammen med aktivitet. REMA 1000s deltakelse på PUR Vinterglede er et bidrag inn i arbeidet med å forbedre folkehelsen og vise frem sunnere alternativer i en aktiv hverdag.

Sunnere produkter

Som dagligvarekjede tar REMA 1000 et ansvar for å inspirere og tilrettelegge for at handlekurven beveger seg i en sunnere retning. Vi har satt oss offensive mål om å selge mer av det som er bra for deg, samt forsøke å påvirke til å kutte inntak av det vi bør spise mindre av.

REMA 1000 ønsker å være til stede på aktiviteter der hvor folk er både sommer og vinter, og å benytte anledningen til å formidle og vise frem hva REMA 1000 kan tilby av sunnere, men vel så gode produkter.

– Det er viktig for REMA å ha gode samarbeidspartnere for å nå målene i folkehelsearbeidet. Sammen med BAMA jobber vi med å gi barn og unge sunn og næringsrik mat når de er på uteaktiviteter og idrettsarrangement. Vi ser på uteaktivitet og idrettsarrangement som en del av hverdagen og ikke som en ren bursdagsfest med bare sjokoladekake og brus, avslutter Måkestad Bovim.

PUR Vinterglede er morsomme og inkluderende ski- og snowboardaktiviteter for barn i alderen 2-15 år. Arrangementet reiser rundt til syv ulike skidestinasjoner frem til 16. april. Her får man mulighet til å teste ut sine ferdigheter i morsomme løyper, testehopp og rails, og lære fra profesjonelle instruktører, som bl.a. OL medaljør i snowboard Kjersti Buraas.

Arrangementet er gratis og det serveres sunn og god mat og drikke til de unge deltakerne. I tillegg er det DJ med fengende musikk for garantert god stemning, og morsomme konkurranser for publikum med fine premier.

Ler mer om REMA 1000 sitt arbeid for folkehelsen. For mer informasjon om arrangementet besøk PUR VINTERGLEDE – Vinterens Store Familiefestival