Hopp til innhold
Rema.no » Spar penger med Æ » Slik fungerer det » Spar enda mer med Personlige Priskutt i Æ

Spar enda mer med Personlige Priskutt i Æ

Med Personlige Priskutt får du skreddersydde kampanjer i Æ basert på varene du handler. Du må godkjenne Personlige Priskutt i appen.

Med Æ får du 10 prosent på fersk frukt og grønt, og om du ønsker, 50% avslag på bleier og 50% avslag på alle bind, tamponger og truseinnlegg. I tillegg kan du velge om du vil ha Personlige Priskutt i appen, som er skreddersydde kampanjer for deg.
Du må godkjenne at vi kan sende deg Personlige Priskutt i appen før du mottar disse. Dette gjør du under “Profil” og “Vilkår og samtykker” i Æ. Har du også godkjent pushvarsler fra Æ får du en påminnelse hver gang du har et nytt personlige priskutt ventende i appen.
Personlige priskutt får du rett i kassen når du handler det spesifikke produktet – husk bare å registrere Æ ved betaling! Hvilke priskutt du har finner du til enhver tid under “For deg” i appen.

Slik får du personlige priskutt

  1. Åpne Æ og gå inn i fanen “Profil”
  2. Klikk på “Vilkår og personvern”
  3. Godkjenn “Personlige priskutt”, og eventuelt annen markedsføring dersom du ønsker det
  4. Ferdig! Nå kan du spare enda mer når du handler med Æ

Du kan når som helst skru på og av personlige priskutt i appen. På den måten kan du teste og se om det passer for deg, eller skru av dersom du ikke liker de ekstra priskuttene.
Ønsker du å motta enda mer informasjon og kampanjer fra REMA 1000 kan du godkjenne markedsføring i Æ. Da får du informasjon og kampanjer direkte i appen, per post, pushvarsler eller i digitale kanaler.
Lurer du på noe? Se ofte stilte spørsmål om Æ her.