Spar enda mer med Personlige Priskutt i Æ | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Spar penger med Æ Slik fungerer det Spar enda mer med Personlige Priskutt i Æ

Spar enda mer med Personlige Priskutt i Æ

Med Æ får du alltid nye priskutt i appen hver uke. Men hvordan fungerer det egentlig? Det finner du ut på denne siden.

Som Æ-kunde får du nå 10% på fersk frukt og grønt, og om du ønsker, 50% avslag på bleier og 50% avslag på alle bind, tamponger og truseinnlegg. I tillegg kan du velge om du vil ha Personlige Priskutt i appen, som er skreddersydd for deg hver uke.

Dine Personlige Priskutt er basert på varer du har handlet før, og varer vi tror du vil sette pris på. Priskuttene vil være på mellom 10 og 30%.

Hver mandag venter nye priskutt på deg i appen. Dersom du er en aktiv Æ-bruker og sjekker priskuttene dine regelmessig i appen, kan du oppleve å få flere Personlige Priskutt.

Slik får du Personlige Priskutt

Du må godkjenne at vi kan sende deg Personlige Priskutt i appen før du mottar disse.

  1. Klikk på “Vilkår og samtykker”
  2. Godkjenn “Personlige Priskutt”, og eventuelt annen markedsføring dersom du ønsker det
  3. Aktiver priskuttene ved å klikke på den blå pilen
  4. Husk å registre Æ-brukeren din i kassen, enten med et verifisert betalingsmiddel eller ved å skanne strekkoden din
  5. Nye priskutt venter deg i appen hver mandag!

Du kan når som helst skru på og av Personlige Priskutt i appen.

Slik ser du dine Personlige Priskutt

Trykk på den blå pilen, eller sveip mot venstre for å aktivere priskuttene du har fått denne uken! Hvilke priskutt du har finner du til enhver tid under “Hjem” i appen. Har du også godkjent pushvarsler fra Æ får du en påminnelse hver gang du har nye Personlige Priskutt ventende i appen.

Gi tilbakemelding på hvert priskutt

Jo mer du handler med Æ, desto bedre blir appen kjent med deg og handlemønsteret ditt, og kan tilby priskutt på varer som passer for deg. Du kan også gi tilbakemelding på hvert priskutt, slik at Æ lærer mer om hva du liker.

Kunder uten smarttelefon

Dersom du ikke har en smarttelefon med apper, eller av andre årsaker ikke har Æ på telefonen din, kan du få dine Personlige Priskutt på SMS hver uke.
For å motta denne SMS’en må du ha bestilt et Æ-kort. Æ-kortet bestiller du ved å sende SMS til 2228 med kodeord «Ækort». Da får du et fysisk kort med en personlig strekkode du kan skanne før du betaler, for å registrere Æ-brukeren din og motta priskutt. Vi gjør oppmerksom på at du må opprette en Æ-bruker og godkjenne brukervilkårene for å kunne bestille et Æ-kort fra oss.

Varer du ikke kan få priskutt på

Du kan få priskutt på store deler av butikken, men det er dog noen unntak. Enkelte produkter har vi ikke lov til å gi priskutt på, som alkohol, tobakk, medisiner, gavekort, pengespill, morsmelkerstatning, pant og bæreposer. Disse produktene vil derfor ikke dukke opp i Æ.

Siden du alltid får priskutt på frukt og grønt vil heller ikke disse varene være en del av dine Personlige Priskutt. Dette gjelder også bleier, bind, tamponger og truseinnlegg, som du nå får 50% priskutt på når du aktiverer Æ-koden for kuttet.
Æ kan ikke gi priskutt på varer som blir slått inn i kassa uten strekkode.

Har du flere spørsmål om Personlige Priskutt? Se ofte stilte spørsmål og svar her