Akkurat nå raser det inn nye produkter fra en rekke leverandører, og vi fyller hyllene med spennende nykommere. Her er noe av det du kan glede deg til å teste framover.

Hyggelig gjensyn med en gammel kjenning

Husker du barndommens Kjempe Yes – den deilige, sorbetaktige saftisen, som smeltet på tunga og smakte av herlig jordbær og appelsin? Facebook-gruppen «Vi som ønsker saftisen Kjempe Yes tilbake på markedet» har godt og vel 25.000 engasjerte medlemmer, og endelig har Diplom is tatt tilhengerne på alvor. Denne sesongen er det klart for et kjærkommet gjensyn med den nostalgiske saftisen, som er å finne i REMA 1000s frysedisker allerede.

Ny økologisk kaffe fra Kjeldsberg

En ny, økologisk kaffe fra Kjeldsberg er nå å finne i hyllene hos REMA 1000. Det lokale kaffebrenneriet i Trondheim har lange tradisjoner og stor lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har Kjeldsberg laget kaffe til det norske folk siden 1856. Det nye tilskuddet fra Kjeldsberg har en blend tilpasset den norske gane, og er dobbelsertifisert med Debio (Ø-merket) og Fairtrade.

Vel verdt en smak – kanskje blir det din nye faste følgesvenn? Du finner den både i filtermalt 250-gramspakker, og som hele bønner i pakker på 225 gram.

Vaskemidler i ny drakt

REMA 1000s egen serie for klesvask er nå å finne i ny drakt – med ny design, forbedret kvalitet, flere sertifiseringer og miljøvennlig emballasje. De aller fleste av produktene er Svanemerket og Veganmerket. I tillegg har vi utviklet enda flere allergivennlige produkter under navnet «Parfymefri».

Majoriteten av produktene er flytende, og kommer på praktiske flasker. Velg blant annet mellom vaskemidler for farget eller hvitt tøy, vaskemidler for ull og silke, tekstilpleie og skyllemiddel.

Du finner også en rekke andre praktiske og effektive rengjøringsmidler til hus og hjem i samme serie – med samme nye design.

Trendy og smakfulle Meal Kits

Meal Kits blir stadig mer populært, både i og utenfor Norge. Konseptet er en genial krysning av ferdigmiddag og en gjør det selv-løsning. Perfekt for deg som vil lage et deilig måltid uten risiko for å floppe på kjøkkenet! I pakken finner du det meste du trenger for et vellykket måltid til to personer. Velg mellom nyhetene Meal Kit med fajitas eller kebab, og lag et enkelt og superdigg måltid hjemme.

Familiens nye lørdagsfavoritter

Akkurat nå finner du en ny smakfull kikertchips med salt i butikkhyllene våre. Nice er lagt av kikerter, en belgfrukt kilde til både fiber og protein. Produktet kommer i porsjonsstørrelse på 75 fram, og smaken vil garantert begeistre både hos liten og stor. Kanskje er dette hele familiens nye favorittsnacks? Produktet er kun å få hos REMA 1000.

Eller hva med å teste ut siste nytt på sjokoladefronten?

Freia lanseres en herlig melkesjokolade med popcorn, sprø mais og et dryss av havsalt. Søtt, Salt & Sprøtt! Denne kombinasjonen har norske forbrukere etterspurt.

I tillegg kommer Nidar tilbake med Smash! storplate! Oppskriften er ny siden forrige lansering – med enda mer smash-ingredienser. Her er det bare å glede seg!

Digge nyheter for is-elskeren

Fløteis med innrørt marsipansaus og sjokoladebiter – overtrukket med mørk sjokolade og pyntet med mandelsplitter. Får du vann i munnen nå? Det gjør vi også. Isbjørn is og Anthon Berg har gått sammen for å lage en velsmakende og unik iskremkake. Denne godbiten er kun å finne hos REMA 1000. By gjestene på en ny smaksopplevelse, da vel!

Sundae Oh My! Banoffee Pie fra Ben & Jerrry’s

Den amerikanske iskremprodusenten Ben & Jerry’s kommer også med en nyhet som får smaksløkene til å danse av glede. Sundae Oh My! Banoffee Pie er iskremen du alltid har drømt om! Se for deg en bananiskrem med sjokoladekaramell og kjeksswirls, toppet med kremet iskrem, karamellswirls og sjokoladebiter. Nå er den her!