Wrap med svin og karrimajones
Karrikrydder tilfører karakter, eplebitene gir friskhet og syre – og vips har du wraps med skikkelig trøkk i smaken.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Karrimajones: Bland eggeplommer, eddik og karri. Spe forsiktig med solsikkeolje mens du visper til en fyldig majones, bruk gjerne en elektrisk visp. Smak til med salt og nykvernet pepper. Skrell og skjær eplet i små terninger og bland inn i karrimajonesen.
-
Trinn 2
Legg tortillaene i folie på svak varme i ovnen. Vask og skjær salat og paprika i strimler.
-
Trinn 3
Stek kjøttet med litt solsikkeolje i en varm panne, krydre med salt og pepper. Ha karrimajones på midten av hver tortilla, legg på salat, paprika og kjøtt og rull så stramt som mulig. del i to og server med ekstra karrimajones.
Disse er perfekte matpakkewraps. Lag dobbelt så mange og pakk matpakkene samtidig.