Hopp til innhold

Wrap med svin og karrimajones

4.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
4 975 planlagt
Wrap med svin og karrimajones

Karrikrydder tilfører karakter, eplebitene gir friskhet og syre – og vips har du wraps med skikkelig trøkk i smaken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Karrimajones

2 stk
Eggeplommer
1 stk
Grønt eple
2 ss
Eplecidereddik
2 ss
Karri
2 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Tortillas

1 pose
Tortillas

Grønnsaker

1 stk
Isbergsalat
1 stk
Rød paprika

Svinebiff

300 gr
Strimlet svinebiff
2 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Karrimajones: Bland eggeplommer, eddik og karri. Spe forsiktig med solsikkeolje mens du visper til en fyldig majones, bruk gjerne en elektrisk visp. Smak til med salt og nykvernet pepper. Skrell og skjær eplet i små terninger og bland inn i karrimajonesen.

Trinn 2

Legg tortillaene i folie på svak varme i ovnen. Vask og skjær salat og paprika i strimler.

Trinn 3

Stek kjøttet med litt solsikkeolje i en varm panne, krydre med salt og pepper. Ha karrimajones på midten av hver tortilla, legg på salat, paprika og kjøtt og rull så stramt som mulig. del i to og server med ekstra karrimajones.

Disse er perfekte matpakkewraps. Lag dobbelt så mange og pakk matpakkene samtidig.