Tilbehør til Baby Back ribs | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Tilbehør til Baby Back ribs

Tilbehør til Baby Back ribs

4.4 i snitt
Tilbehør til Baby Back ribs
New York Baby Back ribs med deilig, søtlig Kentucky Black Sauce trenger kun oppvarming. Hvorfor ikke lage ekte amerikansk tilbehør som country biscuits og baked beans mens du venter?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Country Biscuits

2.5 dl
Kulturmelk
5 dl
Hvetemel
4 ts
Bakepulver
1 ss
Sukker
0.8 ts
Salt
0.3 ts
Natron
3 ss
Kaldt smør

Baked Beans

1 pk
Bacon
0.5 stk
Løk
3 boks
Tomatbønner
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Worcestershire Sauce
1 ss
Dijon-sennep
5 ss
Brunt sukker
1 ss
Tabascosaus
0.5 ts
Salt
0.5 ts
Kvernet sort pepper

Ferdig tilbehør

0.5 boks
Amerikansk potetsalat
0.5 boks
Coleslaw
0.3 glass
Syltagurk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Country Biscuits: Forvarm ovnen til 200° C. Bland sammen hvetemel, bakepulver, sukker, salt og natron i en bolle. Smuldre inn kaldt smør med fingrene slik at du får en grovkornet masse. Rør forsiktig inn kulturmelk i blandingen så det så vidt er blandet, og samle deigen til en ball. Kjevle ut deigen til en ca. 2,5 cm tykk leiv. Trykk ut rundinger (ca. 6 cm) med et glass. Legg rundingene på en stekeplate og stek dem i ovnen i 12-15 minutter.

  2. Trinn 2

    Baked Beans: Skru ned ovnen til 180° C. Skjær bacon i terninger og stek dem i en stekepanne til de er gylne og sprø. Rens og finhakk løk og hvitløk, ha det i pannen og stek videre sammen med baconet i et par minutter. Hell bacon- og løkblandingen i en ildfast form. Tilsett bønnene og de andre ingrediensene, bland godt sammen, og sett formen i ovnen. Bak bønnene i minst 1 time til overflaten har fått fin farge og bønnene bobler. Tilsett litt vann etterhvert hvis sausen koker inn.

  3. Trinn 3

    New York Baby Back ribs: Pakk ribs og saus tett i aluminiumsfolie. Legg dem på indirekte varme, ha på lokk, og grill til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Åpne forsiktig foliepakken, og bruk en klype til å ta ut ribs-stykket. Grill dem over direkte varme i 2-3 minutter for å gi dem litt farge. Legg ribs-stykket tilbake på indirekte varme, pensle dem og gi dem noen få minutter på grillen. Eventuelt kan man pensle ribs-stykket etter at de er blitt lagt på et serveringsfat. Server med country biscuits, baked beans, amerikansk potetsalat, coleslaw og sylteagurk.