Tilbehør til Baby Back ribs
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Country Biscuits: Forvarm ovnen til 200° C. Bland sammen hvetemel, bakepulver, sukker, salt og natron i en bolle. Smuldre inn kaldt smør med fingrene slik at du får en grovkornet masse. Rør forsiktig inn kulturmelk i blandingen så det så vidt er blandet, og samle deigen til en ball. Kjevle ut deigen til en ca. 2,5 cm tykk leiv. Trykk ut rundinger (ca. 6 cm) med et glass. Legg rundingene på en stekeplate og stek dem i ovnen i 12-15 minutter.
-
Trinn 2
Baked Beans: Skru ned ovnen til 180° C. Skjær bacon i terninger og stek dem i en stekepanne til de er gylne og sprø. Rens og finhakk løk og hvitløk, ha det i pannen og stek videre sammen med baconet i et par minutter. Hell bacon- og løkblandingen i en ildfast form. Tilsett bønnene og de andre ingrediensene, bland godt sammen, og sett formen i ovnen. Bak bønnene i minst 1 time til overflaten har fått fin farge og bønnene bobler. Tilsett litt vann etterhvert hvis sausen koker inn.
-
Trinn 3
New York Baby Back ribs: Pakk ribs og saus tett i aluminiumsfolie. Legg dem på indirekte varme, ha på lokk, og grill til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Åpne forsiktig foliepakken, og bruk en klype til å ta ut ribs-stykket. Grill dem over direkte varme i 2-3 minutter for å gi dem litt farge. Legg ribs-stykket tilbake på indirekte varme, pensle dem og gi dem noen få minutter på grillen. Eventuelt kan man pensle ribs-stykket etter at de er blitt lagt på et serveringsfat. Server med country biscuits, baked beans, amerikansk potetsalat, coleslaw og sylteagurk.