Cotoletta alla Milanese | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Cotoletta alla Milanese

Cotoletta alla Milanese

5.0 i snitt
Cotoletta alla Milanese

Dette er en populær hverdagsmiddag i Italia. Den italienske koteletten er ikke like “naturell” som vår – den bankes flat og vendes i griljermel før den havner i panna.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Poteter
1 stk
Sitron
3 stk
Tomat
1 stk
Fennikel
2 pk
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
0.5 stk
Løk
2 stk
Egg Solvinge
1 neve
Basilikum
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 dl
Griljermel
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok potetene. Bland olje, finhakket hvitløk, salt, pepper og sitronjuice i en stor bolle. Skjær tomater, fennikel og løk i tynne skiver og bland det godt med dressingen. La det hvile mens du lager kotelettene.

  2. Trinn 2

    Bank kotelettene mellom plastfolie til de er ganske flate. Pisk sammen eggene og ha de i en dyp tallerken. Ha griljermel på en annen tallerken sammen med salt, pepper og raspet sitronskall.

  3. Trinn 3

    Dypp først koteletten i egget og så i griljermel. Smelt smør i en panne, la det bli brunt før du steker én og én kotelett, ca. 3 minutter på hver side. Ha basilikum på salaten og server!