Cotoletta alla Milanese | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Cotoletta alla Milanese

Cotoletta alla Milanese

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
12 ingredienser
74 planlagt
Cotoletta alla Milanese

Dette er en populær hverdagsmiddag i Italia. Den italienske koteletten er ikke like “naturell” som vår – den bankes flat og vendes i griljermel før den havner i panna.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Poteter
1 stk
Sitron
3 stk
Tomat
1 stk
Fennikel
2 pk
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
0.5 stk
Løk
2 stk
Egg Solvinge
1 neve
Basilikum
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 dl
Griljermel
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene. Bland olje, finhakket hvitløk, salt, pepper og sitronjuice i en stor bolle. Skjær tomater, fennikel og løk i tynne skiver og bland det godt med dressingen. La det hvile mens du lager kotelettene.

Trinn 2

Bank kotelettene mellom plastfolie til de er ganske flate. Pisk sammen eggene og ha de i en dyp tallerken. Ha griljermel på en annen tallerken sammen med salt, pepper og raspet sitronskall.

Trinn 3

Dypp først koteletten i egget og så i griljermel. Smelt smør i en panne, la det bli brunt før du steker én og én kotelett, ca. 3 minutter på hver side. Ha basilikum på salaten og server!