Cotoletta alla Milanese
Dette er en populær hverdagsmiddag i Italia. Den italienske koteletten er ikke like “naturell” som vår – den bankes flat og vendes i griljermel før den havner i panna.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok potetene. Bland olje, finhakket hvitløk, salt, pepper og sitronjuice i en stor bolle. Skjær tomater, fennikel og løk i tynne skiver og bland det godt med dressingen. La det hvile mens du lager kotelettene.
-
Trinn 2
Bank kotelettene mellom plastfolie til de er ganske flate. Pisk sammen eggene og ha de i en dyp tallerken. Ha griljermel på en annen tallerken sammen med salt, pepper og raspet sitronskall.
-
Trinn 3
Dypp først koteletten i egget og så i griljermel. Smelt smør i en panne, la det bli brunt før du steker én og én kotelett, ca. 3 minutter på hver side. Ha basilikum på salaten og server!