Oliventapenade | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Oliventapenade

4.5 i snitt
Oliventapenade
Tapenade er en puré laget med oliven som gir mye smak som tilbehør på grillbordet eller til tapasbordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
kalamataoliven
1 fedd
Hvitløk
3 stk
Ansjosfilet
1 ss
Pinjekjerner
1 neve
Bladpersille
0.5 dl
Olivenolje
1 ts
Sitron
2 ss
Kapers (uten lake)
1 klype
Kvernet Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kjør alle ingredienser med unntak av olivenolje i foodprosessor til en finhakket konsistens.

  2. Trinn 2

    Spe på med olivenolje mot slutten til tapenaden har fått en fin paste og konsistens.

  3. Trinn 3

    Smak til med pepper.