Dipp av grillet paprika

Paprika kan brukes til mye, og den søte smaken du får når den grilles passer utmerket til å lage dipp. Dippen passer utmerket til tapas, meze eller som tilbehør til grillmaten.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Legg paprika hele eller halve på varm grill. Grill til mesteparten av skinnet blir helt sort.
Trinn 2
Legg de grillede paprikaene over i en bolle og dekk til med plastfolie. La dem ligge slik til de har blitt avkjølt.
Trinn 3
Når paprikaene er avkjølt kan du enkelt fjerne skinn, frø og kjernen.
Trinn 4
Rist valnøtter lett i tørr stekepanne.
Trinn 5
Legg brød i terninger, valnøtter, grillet paprika, persille og finhakket hvitløk i kjøkkenmaskin. Kjør alt til en grov mos.
Trinn 6
Rør i sitronsaft, eddik og olivenolje og smak til med salt og pepper og smak til med chili eller chiliflak hvis du vil ha den litt mer spicy.