Sommerkoteletter og eplesalat

4.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
430 planlagt
Sommerkoteletter og eplesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Juicy! Frukt i salaten tilfører friske, saftige smaker og denne varianten passer perfekt til de krydrede svinekotelettene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Squash
2 pakke
Sommerkoteletter
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Sitron
1 stk
Avokado
0.5 stk
Løk
1 stk
Eple
1 potte
Basilikum
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Rosmarin, tørket
1 ts
Basilikum, tørket
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Skjær kjøttet fra beinet og bank ut kotelettene med en kjøttbanker. Middelhavskrydder: bland tørket rosmarin, timian, basililkum og litt salt og pepper. Strø på litt av krydderet og finrevet sitronskall (zest) på kotelettene. Stek eller grill kotelettene brune på hver side.

Trinn 2

Trinn 2

Bland raspet hvitløk, presset sitron, olivenolje og salt og pepper. Skjær squash, løk, eple og avokado i tynne skiver eller høvle i lange bånd med en ostehøvel. Legg det i bollen sammen med dressing. Ha basilikumblader på toppen og vend forsiktig rundt rett før servering. Server koteletter med ris og salat.