Kryddersild med eple- og pepperrot | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Sild Kryddersild med eple- og pepperrot

Kryddersild med eple- og pepperrot

4.0 i snitt
Kryddersild med eple- og pepperrot
Kryddersild med friskhet fra epler og sting fra pepperrot i en mild rømmedressing. Denne gjør seg godt på julefrokosten!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Gourmetsild
2 stk
Epler, Granny Smith
3 dl
Seterrømme
2 ss
Finrevet pepperrot, fersk eller fra tube
1 dl
Majones
2 ss
7% Eddik
2 ss
Sukker
1 ts
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sil av laken på silden. Finhakk løken fra boksen. Stikk ut kjernehuset i eplene og skjær eplene i 1 cm små terninger med skallet på.

  2. Trinn 2

    Bland eplene med seterrømme og alle de andre ingrediensene. Ha i silden og bland godt sammen.

  3. Trinn 3

    Ha silden på glass med lokk. Holdbarheten for denne silderetten er 10 dager i kjøleskap.

Prøv også