Sennepssild | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sennepssild

4.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
17 planlagt
Sennepssild
Sennepssild gjør seg godt på koldtbordet eller å gi bort i gave. Oppbevar i en fin krukke, og la stå minst et døgn før servering så smakene får satt seg.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

8 stk
Sildefilet (evt. 400 g sursild der laken siles bort)
1 dl
Mild sennep
0.5 dl
Dijonsennep
0.5 dl
Grov sennep
1 dl
Idun pølsesennep
1 ts
Kvernet hvit pepper
1 dl
Solsikkeolje
2 ss
Sukker
2 ss
Eddik 7%
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Del sildefiletene i fingertykke biter.

Trinn 2

Ha alle de andre ingrediensene i en bolle og bland sammen før du tilsetter silden.

Tips!

Silden holder i 30 dager i kjøleskap i tette glass med lokk.