Sennepssild | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sennepssild

4.0 i snitt
Sennepssild
Sennepssild gjør seg godt på koldtbordet eller å gi bort i gave. Oppbevar i en fin krukke, og la stå minst et døgn før servering så smakene får satt seg.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

8 stk
Sildefilet (evt. 400 g sursild der laken siles bort)
1 dl
Mild sennep
0.5 dl
Dijonsennep
0.5 dl
Grov sennep
1 dl
Idun pølsesennep
1 ts
Kvernet hvit pepper
1 dl
Solsikkeolje
2 ss
Sukker
2 ss
Eddik 7%
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del sildefiletene i fingertykke biter.

  2. Trinn 2

    Ha alle de andre ingrediensene i en bolle og bland sammen før du tilsetter silden.

Tips!

Silden holder i 30 dager i kjøleskap i tette glass med lokk.