Eple- og tranebærtopping | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Frukt Eple- og tranebærtopping

Eple- og tranebærtopping

Ingen vurderinger
Eple- og tranebærtopping
Deilig, smakfull topping med eple og tranebær. Bruk til havregrynsgrøt, yoghurt eller til andre desserter. Lag en liten mengde og oppbevar i kjøleskapet i en ukes tid!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Epler
1 dl
Tørkede tranebær
1 stk
Kanelstang
2 ss
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell eplene og del i fire. Fjern kjernen.

  2. Trinn 2

    Del i terninger og ha i en kjele med tranebær, kanelstang, sukker og eplejuice. Kok opp under lokk og kok i ca. 5 minutter til eplene lar seg mose lett. Ta ut kanelstangen. Mos innholdet i kjelen med en visp eller slikkepott til en chunky kompott.

  3. Trinn 3

    Serveres til granola, havregrynsgrøt, vaniljekesam, yoghurt, kefir eller tilslørte bondepiker.

Oppbevaring

Kan oppbevares en uke i kjøleskap!