Hopp til innhold

Okseragu med tagliatelle

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Avansert ferdighetsnivå
7 ingredienser
169 planlagt
Okseragu med tagliatelle

Ingen sak å lage tagliatelle til fire! Ragu er navnet på de kjøttbaserte pastasausene og den brede tagliatellen er perfekt til dette formålet. Den får med mengder av god ragu og mye smak til en hver munnfull.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Kvernet deig av storfe og svin
500 gr
Tagliatelle Egg Gul, 500 g, Barilla
1 boks
Hakkede tomater 400g, REMA 1000
0.5 pk
Stangselleri
1 stk
Gulrot
1 stk
Løk, 4-pk
0.5 pk
Parmigiano Reggiano

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk alle grønnsakene og stek dem blanke i en panne med olivenolje.

Trinn 2

Kok opp og la sausen småkoke, gjerne opptil en time. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken i rikelig med saltet vann. Hell av vannet og bland pastaen godt med raguen. Server med revet parmesan.

Trinn 4

Tilsett kjøttdeigen og stek sammen med grønnsakene før du tilsetter tomatene.

Kok gjerne sausen med en skvett rødvin og et laubærblad.