
TikTok-trend: Crispy parmesanpoteter
Dette er et crispy, saftig og digg tilbehør som passer perfekt som tilbehør til både fisk og kjøtt.
Antall personer: 3-4
Tid: 30-40 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid: 30-40 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Se video på YouTube eller følg den enkle oppskriften under.
Se dette innlegget på Instagram
Du trenger:
- 1 kg poteter
- 1 pose revet parmesan (80g)
- Olivenolje
- Finhakket frisk persille
Slik gjør du:
Trinn 1
Sett stekeovnen på 180 grader med over- og undervarme.
Trinn 2
Del potetene i to.
Trinn 3
Fordel parmesanen i et jevnt lag på et stekebrett ikledd bakepapir.
Trinn 4
Dryss litt olivenolje over parmesanen.
Trinn 5
Legg potetene med kuttsiden ned i parmesanen.
Trinn 6
Topp med litt mer olivenolje og stek i 30 min eller til potetene er blitt gylne og osten sprø.
Tips!
Disse kan også spises kun med en digg dip. Sjekk ut Big Mac dressing her.
Lær mer