Pytt i panne med mager kjøttpølse | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pytt i panne med mager kjøttpølse

Pytt i panne med mager kjøttpølse

Ingen vurderinger
Pytt i panne med mager kjøttpølse

Friskt, smaksrikt og enkelt som bare det. Når du har prøvd denne oppskriften vil restematklassikeren garantert ha fått nye fans.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pytt i panne

450 gr
Mager kjøttpølse
1 stk
Løk
1 stk
Purre
300 gr
Kålrot
500 gr
Ferdig middagspotet, Bama
2 stk
Gulrøtter
1 ss
Smør

Tilsett

0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær pølsene i skiver, grovhakk løken og kutt resten av grønnsakene og potetene i like store skiver eller terninger.

  2. Trinn 2

    Surr først løken et par minutter i smør før du tilsetter grønnsakene. Potetterningene kan gjerne tilsettes etter halve steketiden.

  3. Trinn 3

    Stek til alt er mørt og gyllent, tilsett salt og pepper og server.

Server gjerne med frisk hakket kruspersille.