Hopp til innhold

Pytt i panne med mager kjøttpølse

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
401 planlagt
Pytt i panne med mager kjøttpølse

Friskt, smaksrikt og enkelt som bare det. Når du har prøvd denne oppskriften vil restematklassikeren garantert ha fått nye fans.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pytt i panne

450 gr
Mager kjøttpølse
1 stk
Løk
1 stk
Purre
300 gr
Kålrot
500 gr
Ferdig middagspotet, Bama
2 stk
Gulrøtter
1 ss
Smør

Tilsett

0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær pølsene i skiver, grovhakk løken og kutt resten av grønnsakene og potetene i like store skiver eller terninger.

Trinn 2

Surr først løken et par minutter i smør før du tilsetter grønnsakene. Potetterningene kan gjerne tilsettes etter halve steketiden.

Trinn 3

Stek til alt er mørt og gyllent, tilsett salt og pepper og server.

Server gjerne med frisk hakket kruspersille.