Hopp til innhold

Ris med kokos og curry

4.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
99 planlagt
Ris med kokos og curry

Denne rissalaten med smak av kokos og curry kan serveres som tilbehør til det aller meste, men er spesielt god til fisk.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

120 gr
Middagsris
1 stk
Gul løk
1 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk
1 ss
Red curry paste
1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisningen på pakken. Finhakk løk og surr den myk i oljen. Tilsett curry paste og fres lett.

Trinn 2

Ha i kokosmelk og kok opp. Smak til med limesaft, finrevet limeskall, salt og pepper. Vend inn risen og server som varmt eller kaldt tilbehør.