Kyllingklubber i lime med mangosalsa

Syrlig, søtt og spicy! Her har du en skikkelig saftig kyllingmiddag! La det putre i pannen til det meste av væsken er vekk, og kyllingklubbene er møre og fulle av god smak.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Finhakk halvparten av rødløken. Stek rødløk og paprika mykt i litt olje, ha i den kokte risen og smak til med salt og pepper.
Trinn 2
Kok ris etter anvisning på pakken. Ha spisskummen og salt på kyllingen og brun den godt i solsikkeolje. Vask 3/4 av limen og rull dem mot skjærefjelen til de blir myke. Del dem i to og press all saft over kyllingen, la en halv lime bli igjen i pannen sammen med kyllingen. Hell på med vann til det halvveis dekker kyllingen og braiser/kok kyllingen til nesten all væsken er fordampet. Vend litt på kyllingklubbene underveis.
Trinn 3
Skjær mango, grønn chili og rødløk i små biter og smak til med lime og salt. Server kyllingklubbene med grønnsaksris og salsa.