Saag Kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Saag Kylling

4.8 i snitt
Saag Kylling
Spinat, eller "palak" som den kalles i India, er en viktig ingrediens i indisk matlaging og basis for en rekke ulike retter. Her serveres palak-pureen med saftige kyllingklubber.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 pose
Bladspinat
1 stk
Rødløk
1 ss
Ingefær
1 stk
Grønn chili
2 stk
Tomat
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ss
Smør
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Koriander malt
1 ts
Spisskummen
1 ts
Garam Masala

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge. Bland spisskummen, koriander, garam masala og revet ingefær. Ha krydderet på kyllingklubbene og stek dem i olje og smør.

  2. Trinn 2

    Når klubbene har fått en fin og gyllen farge over hele, ta dem ut av pannen, men la smør/ oljeblandingen være igjen i pannen.

  3. Trinn 3

    Stek finhakket løk, chili og hvitløk et par minutter i pannen. Tilsett tomat i terninger og vasket og hakket spinat og bland godt.

  4. Trinn 4

    Legg kyllingklubbene tilbake i pannen og la det koke på svak varme i ca. 20 minutter. Server med kokt ris.