Saag Kylling

Spinat, eller "palak" som den kalles i India, er en viktig ingrediens i indisk matlaging og basis for en rekke ulike retter. Her serveres palak-pureen med saftige kyllingklubber.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge. Bland spisskummen, koriander, garam masala og revet ingefær. Ha krydderet på kyllingklubbene og stek dem i olje og smør.
-
Trinn 2
Når klubbene har fått en fin og gyllen farge over hele, ta dem ut av pannen, men la smør/ oljeblandingen være igjen i pannen.
-
Trinn 3
Stek finhakket løk, chili og hvitløk et par minutter i pannen. Tilsett tomat i terninger og vasket og hakket spinat og bland godt.
-
Trinn 4
Legg kyllingklubbene tilbake i pannen og la det koke på svak varme i ca. 20 minutter. Server med kokt ris.
Prøv også