Hopp til innhold

Gulasj med kylling

4.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
302 planlagt
Gulasj med kylling

Gulasj er Ungarns nasjonalrett og navnet refererer til opprinnelsen “gjetermat”. En klassisk gulasj lages med oksekjøtt, vi gjør en liten vri og serverer den fyldige suppen med kyllingklubber.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
1 boks
1 stk
Purreløk
1 pk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Rød paprika
400 gr
Poteter
1 klype
Paprikakrydder
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
3 fedd
Hvitløk
5 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt løk og paprika i terninger, purre i skiver og finhakk hvitløk. Brun kyllingklubbene i en gryte.

Trinn 2

Tilsett de kuttede grønnsakene og la det frese med i noen minutter. Tilsett hermetiske tomater og buljong og la det småkoke i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Skrell og skjær potetene i biter og ha det i gryta. Kok videre til potetene er møre. Smak til med salt, kajennepepper og paprika.

Server gjerne med hvitløksbaguetter og finhakket persille.