Gulasj med kylling
Gulasj er Ungarns nasjonalrett og navnet refererer til opprinnelsen "gjetermat". En klassisk gulasj lages med oksekjøtt, vi gjør en liten vri og serverer den fyldige suppen med kyllingklubber.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt løk og paprika i terninger, purre i skiver og finhakk hvitløk. Brun kyllingklubbene i en gryte.
-
Trinn 2
Tilsett de kuttede grønnsakene og la det frese med i noen minutter. Tilsett hermetiske tomater og buljong og la det småkoke i ca. 15 minutter.
-
Trinn 3
Skrell og skjær potetene i biter og ha det i gryta. Kok videre til potetene er møre. Smak til med salt, kajennepepper og paprika.
Server gjerne med hvitløksbaguetter og finhakket persille.
Prøv også