Hopp til innhold

Kyllingklubber med mandler og oliven

Ingen vurderinger
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
12 ingredienser
116 planlagt
Kyllingklubber med mandler og oliven

Fabelaktig fingermat! Det enkle er ofte det beste – la bestikket ligge og nyt de saftige kyllingklubbene med serviettene lett tilgjengelig.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
100 gr
Mandler REMA 1000
1 potte
Kruspersille, liten
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris REMA 1000
100 gr
Grønne oliven u/sten REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Griljermel
4 dl
Hønsebuljong
1 ts
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnene på 180°C. Kok ris. Varm en panne med olje og karri, ha i grovhakkede mandler, griljermel og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Rist alt på middels varme til det er gyllent. Ha det over i en bolle.

Trinn 3

Varm pannen på nytt og brun kyllingklubbene, ha i finhakket løk og chili og la det surre til løken er myk.

Trinn 4

Hell over buljong, nøtteblandingen og grovhakket oliven og sett pannen (bruk evt. en ildfast form) i ovnen. Sjekk om de er gjennomstekte ved å stikke i en kyllingklubbe med en lite skarp kniv. Hvis det pipler ut klar kraft, er de ferdige. Dryss over hakket persille og server med kokt ris.