Hopp til innhold

Bondeomelett med potet og bacon

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
7 ingredienser
241 planlagt
Bondeomelett med potet og bacon

Eggselent! Frokost-virtuosen ommeletten har et register som strekker seg langt forbi formiddagstimene. Med poteter og bacon blir den forvandlet til en herlig og mettende middag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
1 stk
Smårettbacon Nordfjord
500 gr
Poteter
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
5 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 ss
Smør
1 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter. Stek bacon gyllent i smør, tilsett grovhakket løk og kokte poteter i terninger og stek videre noen minutter.

Trinn 2

Bland egg, vann (2 dl pr 5 egg), salt og pepper og hell røren over.

Trinn 3

Sett pannen i ovnen (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk) og stek i ca. 10 minutter til omeletten er ferdig stekt. Bland salaten med litt god olivenolje, salt og pepper. Server bondeomeletten sammen med salaten.