Hopp til innhold

Shrimp Roll

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
Shrimp Roll
Shrimp roll er nydelig sommermat. Ikke bare smaker det godt, det er også superenkelt å lage og servere.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Pølsebrød
1 stk
Eple
0.5 stk
Agurk
0.5 stk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
400 gr
Reker (håndpillede eller i lake)
1 dl
Majones
1 dl
Seterrømme
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Hvitvinseddik
2 ts
Salt
2 ts
Paprikapulver
1 ss
Fersk dill, hakket
2 stk
Stangselleri

Slik gjør du

Trinn 1

Bruk en rotskreller og skrell lange strimler av stangsellerien. Legg i iskaldt vann, slik at stangsellerien blir sprø og krøller seg.

 

Trinn 2

Skrell og kutt epler, agurk, paprika og sjalottløk i små terninger. Bland sammen med resten av ingrediensene til rekerøre, og sett kaldt de siste 10 -15 minuttene før servering.

Trinn 3

Varme pølsebrød som anvist på pakken, og del på langs. Brødene skal fortsatt henge sammen i bunnen. Fordel rekerøre i fire brød og topp med tynne, sprø strimler av stangselleri.

 

Denne oppskriften er laget av Reneé Fagerhøi.