Shrimp Roll
Shrimp roll er nydelig sommermat. Ikke bare smaker det godt, det er også superenkelt å lage og servere.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bruk en rotskreller og skrell lange strimler av stangsellerien. Legg i iskaldt vann, slik at stangsellerien blir sprø og krøller seg.
Tips!
Pill rekene og frys inn rekeskallene til senere bruk. Perfekt til supper og sauser! Bruker du reker i lake, kan du la de ligge i en sil natten over for å renne skikkelig av seg. -
Trinn 2
Skrell og kutt epler, agurk, paprika og sjalottløk i små terninger. Bland sammen med resten av ingrediensene til rekerøre, og sett kaldt de siste 10 -15 minuttene før servering.
-
Trinn 3
Varme pølsebrød som anvist på pakken, og del på langs. Brødene skal fortsatt henge sammen i bunnen. Fordel rekerøre i fire brød og topp med tynne, sprø strimler av stangselleri.
Serveringstips
- Salt potetgull
- sitronbåter
- Hotsaus (f.eks Sriracha)
Denne oppskriften er laget av Reneé Fagerhøi.
Prøv også