Shrimp Roll | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Shrimp Roll

4.0 i snitt
Shrimp Roll
Shrimp roll er nydelig sommermat. Ikke bare smaker det godt, det er også superenkelt å lage og servere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Pølsebrød
1 stk
Eple
0.5 stk
Agurk
0.5 stk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
400 gr
Reker (håndpillede eller i lake)
1 dl
Majones
1 dl
Seterrømme
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Hvitvinseddik
2 ts
Salt
2 ts
Paprikapulver
1 ss
Fersk dill, hakket
2 stk
Stangselleri

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bruk en rotskreller og skrell lange strimler av stangsellerien. Legg i iskaldt vann, slik at stangsellerien blir sprø og krøller seg.

     

  2. Trinn 2

    Skrell og kutt epler, agurk, paprika og sjalottløk i små terninger. Bland sammen med resten av ingrediensene til rekerøre, og sett kaldt de siste 10 -15 minuttene før servering.

  3. Trinn 3

    Varme pølsebrød som anvist på pakken, og del på langs. Brødene skal fortsatt henge sammen i bunnen. Fordel rekerøre i fire brød og topp med tynne, sprø strimler av stangselleri.

     

    Denne oppskriften er laget av Reneé Fagerhøi.