Hopp til innhold

Sprø middagskaker med grønnsaker

4.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
1 247 planlagt
Sprø middagskaker med grønnsaker

Alt i ett-retten! Finhakk løk , sukkererter og gulrøtter, og bland det godt med kjøttdeigen – voila! Dette er resepten om du ønsker ekstra chunky kjøttkaker med masse god smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 pk
Potetstappe Bama
1 stk
Kvernet deig av storfe 14%, 400 g Nordfjord
1 pose
Sukkererter 150 g
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Varm potetstappe som anvist på pakken. Bland kjøttdeig, egg, vann (1 dl per egg), salt og pepper til en fast farse. Finhakk løk, sukkererter og hvitløk, rasp gulrot og bland det i farsen.

Trinn 2

Stek middagskakene i varm panne med olje i ca. 3-4 minutter på hver side. Server med potetstappe.

Server gjerne med råkost. Du kan også bytte ut sukkererter med frosne grønne erter.