Indisk masala | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Indisk masala

4.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
3 ingredienser
Indisk masala
Indisk på 15 minutter! Med eksotisk krydder og kremet kokosmelk, er denne middagsretten skikkelig hverdagsluksus. Bruk det kjøttet du liker best, eller spis vegetarisk.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
1

Ingredienser

1 pk
Panneklar indisk masala
250 ml
Kokosmelk
3 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Ha olje i en stekepanne og varm opp. Tilsett alle ingredienser utenom krydderposen og kokosmelken. Stek i 1-2 min under omrøring.

Trinn 2

Ha i krydder og kokosmelk. Kok opp under omrøring i 3-4 min. og server. Server gjerne med nanbrød til.

Tips

Du kan også servere med kylling, fisk eller andre rester du har hjemme.