Kyllingbryst med Za`atar-krydder | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingbryst med Za`atar-krydder

Kyllingbryst med Za`atar-krydder

4.5 i snitt
Kyllingbryst med Za`atar-krydder
Kyllingbryst er enkelt å slenge på grillen. Med herlige kryddersmaker blir denne varianten raskt en favoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Kyllingbryst
1 pk
Hemmeligheter Za'atar seasoning
1 pk
Hemmeligheter Piri Piri sauce
1 ss
Olivenolje til pensling

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Krydre kyllingfiletene med Za’atar seasoning og pensle med olivenolje.

  2. Trinn 2

    Grill kyllingbryst på direkte grilling i 2 minutter. Snu kyllingbrystene og legg dem i indirekte sone og grill med lokket på, til kjernetemperatur 65 grader. Det tar mellom 10 til 15 minutter, avhengig av størrelse på kyllingbrystene.

  3. Trinn 3

    Server Piri Piri sauce, og for eksempel med Couscous-salat med tomat.