Brødstuffing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Brødstuffing

3.4 i snitt
Brødstuffing

Imponer med Bent Stiansens brødstuffing! Denne er superenkel å lage og smaker fantastisk som tilbehør til kalkunmiddagen.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

3 dl
Stangselleri
2 dl
Løk
1.2 l
Loff uten skorpe i terninger
1 ts
Malt hvit pepper
2 ss
Hakket fersk timian (eventuelt 2 ts tørket timian)
1 ss
Frisk salvie
2 stk
Egg
1.5 dl
Smør
2 ss
Finrevet sitronskall
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finhakk stangselleri og løk. Stek i smør på middels varme til mykt. Ha i loff i terninger på størrelse med en valnøtt. Smak til med salt, pepper, revet sitronskall, salvie og timian.

  2. Trinn 2

    Avkjøl, vend inn ett sammenvispet egg og bland godt.