Grove vafler

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
52 planlagt
Grove vafler
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse vaflene med spinat er gylne utenpå og grønne inni. En næringsrik variant som passer godt i matpakken, en lang og god helgefrokost eller til kvelds.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

35 g
Havregryn
60 g
Sammalt hvetemel
1 ts
Malt kardemomme
3 dl
Melk
1 dl
Kullsyreholdig vann
3 stk
Egg
120 g
Hvetemel
2 ss
Sukker eller honning
0.3 ts
Salt
1 ts
Bakepulver
100 g
Smeltet smør

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen smeltet smør og melk i en bakebolle. Tilsett egg og bland godt med en visp. Ha i vann vann.

Trinn 2

Bland sammen de tørre ingrediensene og bland i det våte. Pisk godt. La vaffelrøren stå på benken og svelle i 20 minutter.

Trinn 3

Stek vaflene gyllenbrune og avkjøl på rist.

Trinn 4

Serveres med skinke, smøreost, ost og grønnsaker.

Prøv også

Prøv også