Pastagrateng med spinat og 4 oster
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 225 grader. Finhakk løk og hvitløk. Stek løken noen minutter i litt solsikkeolje i en kjele. Tilsett hvitløk, hermetiserte tomater og sukker og kok til du får en litt tykkere saus, ca 20 minutter. Smak til med salt, pepper og litt cayennepepper.
-
Trinn 2
Mens sausen putrer koker du penne pasta litt under halve tiden som angis på pakken. Hell av vannet og ha i litt solsikkeolje. Rør og sett til side.
-
Trinn 3
Stek spinat i litt solsikkeolje til spinaten faller sammen, smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Bland creme fraiche, spinat og halvparten av osten i en bolle, og vend dette inn i pastaen.
-
Trinn 5
Smør en dyp stekepanne med smør. Legg pastablandingen og tomatsausen lagvis i stekepannen, hell over grønne erter og topp med ost. Stek i stekeovnen til osten er blitt gyllen, ca 15 minutter
Tips!
Topp med litt salt for bedre smak!