Pasta med spekeskinke og brokkoliris

4.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
58 planlagt
Pasta med spekeskinke og brokkoliris
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne oppskriften på tagliatelle med spekeskinke og brokkoliris. En enkel, superrask middag som passer perfekt til hverdags.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2
Tagliatelle fra Kolonihagen
0.5 pose
Brokkoliris
50 g
Spekeskinke, i strimler
30 g
Pinjekjerner
30 g
Rosiner
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
1 neve
Basilikum
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tagliatelle i lettsaltet vann som anvist på pakken. Spar 0,5 dl av pastavannet.

Trinn 2

Mens pastaen koker: Steker spekeskinke i en panne i litt olje et par minutter. Tilsett smør, pinjekjerner, brokkoliris og rosiner og la dette surre på medium varme. Ha i pastavannet og kok opp.

Trinn 3

Sil vannet av pastaen og vend i sausen. Server med finrevet Vesterhavsost og basilikum.

TIPS

Alle pastaretter kan erstattes med glutenfrie alternativer fra Goodly og pasta casarecce fra Kolonihagen.