Pasta med spekeskinke og brokkoliris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta med spekeskinke og brokkoliris

Pasta med spekeskinke og brokkoliris

3.5 i snitt
Pasta med spekeskinke og brokkoliris
Prøv denne oppskriften på tagliatelle med spekeskinke og brokkoliris. En enkel, superrask middag som passer perfekt til hverdags.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2
Tagliatelle fra Kolonihagen
0.5 pose
Brokkoliris
50 gr
Spekeskinke, i strimler
30 gr
Pinjekjerner
30 gr
Rosiner
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
1 neve
Basilikum
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok tagliatelle i lettsaltet vann som anvist på pakken. Spar 0,5 dl av pastavannet.

  2. Trinn 2

    Mens pastaen koker: Steker spekeskinke i en panne i litt olje et par minutter. Tilsett smør, pinjekjerner, brokkoliris og rosiner og la dette surre på medium varme. Ha i pastavannet og kok opp.

  3. Trinn 3

    Sil vannet av pastaen og vend i sausen. Server med finrevet Vesterhavsost og basilikum.

TIPS

Alle pastaretter kan erstattes med glutenfrie alternativer fra Goodly og pasta casarecce fra Kolonihagen.