Hopp til innhold

Pasta med spekeskinke og brokkoliris

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
484 planlagt
Pasta med spekeskinke og brokkoliris

Prøv denne oppskriften på tagliatelle med spekeskinke og brokkoliris. En enkel, superrask middag som passer perfekt til hverdags.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2
Tagliatelle fra Kolonihagen
0.5 pose
Brokkoliris
50 gr
Spekeskinke, i strimler
30 gr
Pinjekjerner
30 gr
Rosiner
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
1 neve
Basilikum
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tagliatelle i lettsaltet vann som anvist på pakken. Spar 0,5 dl av pastavannet.

Trinn 2

Mens pastaen koker: Steker spekeskinke i en panne i litt olje et par minutter. Tilsett smør, pinjekjerner, brokkoliris og rosiner og la dette surre på medium varme. Ha i pastavannet og kok opp.

Trinn 3

Sil vannet av pastaen og vend i sausen. Server med finrevet Vesterhavsost og basilikum.

TIPS

Alle pastaretter kan erstattes med glutenfrie alternativer fra Goodly og pasta casarecce fra Kolonihagen.