Hopp til innhold

Granola med kokos og aprikos

4.0 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
14 ingredienser
153 planlagt
Granola med kokos og aprikos

Sunn mat kan også smake fantastisk godt! Granola er et eksempel på det, og her har jeg laget en oppskrift med aprikos og kokos. Den egner seg like godt som dessert og frokost.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Granola

225 gr
4-Korn
50 gr
Hasselnøttkjerner
70 gr
Valnøttkjerner
70 gr
Mandelskiver
0.5 ts
Malt ingefær
1 ts
Malt kanel
90 gr
Lys sirup
1 ss
Solsikkeolje
120 gr
Eplemos
50 gr
Kokosmasse
50 gr
Tørkede aprikoser
60 gr
Sesamfrø
0.5 ts
Salt

Server med

1 pk
Vaniljekrem

Slik gjør du

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Trinn 2

Bland inn strimler med aprikos og avkjøl. Server den sammen med yoghurt, vaniljekesam eller vaniljekrem.

Trinn 3

Rør alle ingrediensene utenom aprikos sammen i en bolle før du fordeler massen på et stekebrett med bakepapir. Stek på 150 grader i rundt 45 minutter. Rør rundt noen ganger under stekingen. Pass på at massen ikke blir brent, ta den ut når granolaen er gyllen og sprø.