Granola med banan
Enkel å lage – og supergod å spise. Hjemmelaget granola kan nytes lenge etter at den er laget. Denne varianten er med nøtter og banan. Prøv selv, da vel!
Velg antall personer
Voksne
1
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 175 grader, varmluft. Mos bananen godt. Grovhakk nøtter. Bland alle ingredienser. Spre utover en bakeplate med bakepapir. Sett midt i ovnen i 10 minutter. Ta ut brettet, vend blandingen med en steke-spade. Senk temperaturen til 140 grader.
-
Trinn 2
Sett brettet tilbake i ovnen i 20 minutter til blandingen blir lett gyllen. Ta ut brettet igjen, vend blandingen og sett i ovnen til du er fornøyd med konsistens og farge på granolaen. Den skal være gyllen, men ikke brent. Avkjøl og hell på lufttett glass.
Prøv også