Hjemmelagde granolabarer
Hjemmelagde granolabarer er gøy å lage, smaker utrolig godt. Disse passer bra som et mellommåltid eller som en ekstra snack i matboksen. Her er variasjonsmulighetene nærmest uendelige.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
-
Trinn 2
Rens dadlene for stein og ha dem i en foodprosessor sammen med honning. Kjør til en jevn puré.
-
Trinn 3
Ha massen i en bolle. Hakk hasselnøtter i passe store biter. Ha resten av ingrediensene i bollen og godt sammen.
-
Trinn 4
Dekk en rektangulær form med bakepapir og fordel granolamassen jevnt i utover. Stek i 25 minutter.
-
Trinn 5
Avkjøl på en skjærefjøl i 20 minutter. Skjær i biter på ca. 3×10 cm med en brødkniv. Oppbevares i en tett boks med bakepapir mellom lagene.
Prøv også