Hjemmelagde granolabarer

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
16 planlagt
Hjemmelagde granolabarer
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelagde granolabarer er gøy å lage, smaker utrolig godt. Disse passer bra som et mellommåltid eller som en ekstra snack i matboksen. Her er variasjonsmulighetene nærmest uendelige.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

250 g
Dadler
200 g
Havregryn (Store)
2 dl
Hasselnøtter (Hakket)
1
Pose gojibær
1
Pose tranebær
100 g
Honning

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

Trinn 2

Rens dadlene for stein og ha dem i en foodprosessor sammen med honning. Kjør til en jevn puré.

Trinn 3

Ha massen i en bolle. Hakk hasselnøtter i passe store biter. Ha resten av ingrediensene i bollen og godt sammen.

Trinn 4

Dekk en rektangulær form med bakepapir og fordel granolamassen jevnt i utover. Stek i 25 minutter.

Trinn 5

Avkjøl på en skjærefjøl i 20 minutter. Skjær i biter på ca. 3x10 cm med en brødkniv. Oppbevares i en tett boks med bakepapir mellom lagene.