Hopp til innhold

Tacomais

5.0 i snitt
Tacomais
Mais er en klassiker på grillen. Det er jo både enkelt og kjempegodt! Hva med å servere maiskolber med en smak av fredagstaco?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Maiskolbe, ferske
2 stk
Cocktailpinner eller bambusspyd
200 gr
Smør, mykt
0.33 pose
Tacokrydder
1 dash
Lime

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del hver maiskolbe i 3 biter. Legg dem på grillen og grill til de er gjennomvarme og har fått litt farge, ca. 20 minutter. Bland tacokrydder og mykt smør. Når maisen er ferdig på grillen fester du en cocktailpinne eller bambusspyd i en eller begge ender av maisen. Server med tacosmør og evt. koriander og lime.

  2. Trinn 2

    Bland tacokrydder, litt lime og mykt smør. Når maisen er ferdig på grillen fester du en cocktailpinne eller bambusspyd i en eller begge ender av maisen. 

  3. Trinn 3

    Server med tacosmør og evt. koriander og lime.