Soppspyd med chimichurri | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Soppspyd med chimichurri

Soppspyd med chimichurri

4.0 i snitt
Soppspyd med chimichurri
Soppspyd med chimichurri er et nydelig vegetarmåltid, men kan også brukes som tilbehør til grillmiddagen.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
0.5 ts
Flaksalt
0.25 ts
Pepper
12 stk
Store sjampinjong

Chimichurri

1 stk
Sjalottløk, finhakket
1 stk
Grønn chili, delt i to, stein fjernet og finhakket
3 fedd
Hvitløk, finhakket
0.5 dl
Eplecidereddik
1 klype
Flaksalt
1 neve
Koriander, finhakket
1 neve
Bladpersille, finhakket
1 neve
Fersk oregano , finhakket
0.5 dl
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Legg grillspydene i vann i 30 minutter dersom du skal bruke grillspyd av tre.

  2. Trinn 2

    Lag chimchurry: Bland alle ingrediensene godt sammen, la trekke i min. 10 min før servering slik at smakene setter seg.

  3. Trinn 3

    Lag hvitløksoljen: Bland olje, hvitløk, salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Lag grillspydene: Fjern stilken på soppen. Kutt all soppen i tynne skiver. Tre soppskivene på grillspydene. Skivene skal ligge tett i tett, beregne 3 sopp per spyd.

  5. Trinn 5

    Pensle spydene med hvitløksoljen og grill på alle sider, ca. 5 min totalt. Topp med chimichurri og server med ditt tilbehør etter eget ønske. 

     

    Tips! Retten passer perfekt med kremet potetsalat!