Soppspyd med chimichurri

Soppspyd med chimichurri er et nydelig vegetarmåltid, men kan også brukes som tilbehør til grillmiddagen.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
Trinn 1
Legg grillspydene i vann i 30 minutter dersom du skal bruke grillspyd av tre.
Trinn 2
Lag chimchurry: Bland alle ingrediensene godt sammen, la trekke i min. 10 min før servering slik at smakene setter seg.
Trinn 3
Lag hvitløksoljen: Bland olje, hvitløk, salt og pepper.
Trinn 4
Lag grillspydene: Fjern stilken på soppen. Kutt all soppen i tynne skiver. Tre soppskivene på grillspydene. Skivene skal ligge tett i tett, beregne 3 sopp per spyd.
Trinn 5
Pensle spydene med hvitløksoljen og grill på alle sider, ca. 5 min totalt. Topp med chimichurri og server med ditt tilbehør etter eget ønske.
Tips! Retten passer perfekt med kremet potetsalat!