Hopp til innhold

Waldorfsalat

4.1 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
304 planlagt
Waldorfsalat

Waldorfsalat har fått navnet sitt fra Waldorf hotel i New York. Denne enkle salaten er et klassisk innslag på norske koldtbord, og er på grunn av fruktinnholdet ofte populær blant de yngste gjestene.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

100 gr
Hodekål
1 stk
Grønt eple
4 stang
Stangselleri
1 pk
Røde druer
2 dl
Kremfløte
3 ss
Majones
1 stk
Sitron
100 gr
Valnøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Vask og finsnitt hodekål, eple og selleristang, skjær druene i to og ta ut evt. steiner.

Trinn 2

Pisk fløten luftig og bland med majones. Smak til med salt, pepper og sitron.

Trinn 3

Vend inn alt og ha grovhakkede valnøtter på toppen.