Svinemedajong og brokkolisalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Svinemedajong og brokkolisalat

Svinemedajong og brokkolisalat

Ingen vurderinger
Svinemedajong og brokkolisalat
En smakfull middag krever ikke alltid stor innsats. Prøv svindemedaljoner med brokkolisalat neste gang du har lyst til å teste noe nytt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Hemmeligheter Chimichurri
550 gr
Indrefilet av svin
450 gr
Brokkolitopper, fryste
50 gr
Mandler, flaket
2 ss
Smør
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha mandelflakene i en tørr panne og rist til de er gylne. Kok brokkolitoppene og vend med ristede mandelflak.

  2. Trinn 2

    Skjær indrefileten av svin i 2 cm tykke skiver. Tilsett smør i en panne. Stek kjøttet til det er gjennomstekt (ca. 2-3 minutter på hver side) og krydre med salt og pepper. Server med brokkolisalaten og chimichurri.

  3. Trinn 3

    Det smaker godt med potetmos til retten. Bruk 500 g ferdig potetmos, eller lag den selv.

Tips!

Serveres med 500 g potetmos.