Varm chevresalat med jordbær
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Skjær skiver av baguette og chevre. Legg chevre på toppen av brødet og plasser på et stekebrett. Sett midt i ovnen i ca 6-8 min til osten er smeltet.
-
Trinn 2
Legg asparges i lettsaltet vann i tre minutter. Skyll i kaldt vann og tørk godt.
-
Trinn 3
Riv opp ruccolasalat og legg på et fat. Del jordbærene i skiver og strø rundt.
-
Trinn 4
Legg chevretoasten på fatet. Grovhakk nøtter og strø dem rundt. Legg asparges i salaten.
-
Trinn 5
Bland sammen ingrediensene i dressingen. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer honning hvis du vil ha den søtere. Ha små stråler av dressingen over salaten og chevretoastene.