Lammewraps med linseragu | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Lammewraps med linseragu

Lammewraps med linseragu

3.5 i snitt
Lammewraps med linseragu
Rull sammen wraps av rester etter lammesteken eller lammelåret. Disse lammewrapsene passer seg ypperlig som turmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Lammewraps

400 gr
Stekt lammekjøtt (rester)
1 pk
Ruccula
1 stk
Rødløk

Linseragu

250 gr
Røde eller grønne linser
0.5 stk
Gulrot
1 stk
Løk
0.3 stk
Purre
100 gr
Sellerirot
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
1.5 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rens grønnsakene og kutt i små terninger. Finhakk hvitløken. Fres i smør i 2 minutter og tilsett linsene. Tilsett vann eller kraft og kok opp og la det småkoke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Varm tortillaene noen sekunder på hver side i en varm stekepanne. Strimle lammekjøtt-restene. Legg noen skjeer med linseragu på hver tortilla. Fordel kjøttet og topp med litt strimlet rødløk og ruccula.

  3. Trinn 3

    Rull godt sammen, pakk i aluminiumsfolie og putt dem i sekken eller piknik-kurven.