Lammewraps med linseragu | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Lammewraps med linseragu

Lammewraps med linseragu

3.5 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
384 planlagt
Lammewraps med linseragu
Rull sammen wraps av rester etter lammesteken eller lammelåret. Disse lammewrapsene passer seg ypperlig som turmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Lammewraps

400 gr
Stekt lammekjøtt (rester)
1 pk
Ruccula
1 stk
Rødløk

Linseragu

250 gr
Røde eller grønne linser
0.5 stk
Gulrot
1 stk
Løk
0.3 stk
Purre
100 gr
Sellerirot
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
1.5 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens grønnsakene og kutt i små terninger. Finhakk hvitløken. Fres i smør i 2 minutter og tilsett linsene. Tilsett vann eller kraft og kok opp og la det småkoke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Varm tortillaene noen sekunder på hver side i en varm stekepanne. Strimle lammekjøtt-restene. Legg noen skjeer med linseragu på hver tortilla. Fordel kjøttet og topp med litt strimlet rødløk og ruccula.

Trinn 3

Rull godt sammen, pakk i aluminiumsfolie og putt dem i sekken eller piknik-kurven.